Pasirtalaga, Talagasari, Karawang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Pasirtalaga
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténKarawang
KacamatanTalagasari

Pasirtalaga nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Talagasari, Kabupatén Karawang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg