Pasirwangi, Ujungberung, Bandung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan Pasirwangi
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KotaBandung
KacamatanUjungberung

Pasirwangi nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Ujungberung, Kota Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.