Patimban, Pusakanagara, Subang

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Désa  Patimban
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Subang
Kacamatan Pusakanagara

Patimban nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Pusakanagara, Kabupatén Subang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg