Patok Beusi, Subang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Patok Beusi

Peta lokasi Kacamatan Patok Beusi
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Subang
Camat
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa


Patok Beusi nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Subang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Profil Pamaréntahan[édit | édit sumber]

Babagéan Administratif[édit | édit sumber]

Sajarah[édit | édit sumber]

Profil Daérah[édit | édit sumber]

Wates Wilayah[édit | édit sumber]

Géografis[édit | édit sumber]

Démografi[édit | édit sumber]

Transportasi[édit | édit sumber]

Poténsi[édit | édit sumber]

Pertanian[édit | édit sumber]

Perkebunan[édit | édit sumber]

Wisata[édit | édit sumber]


 t·s·é 

Kabupatén Subang, Jawa Barat

Lambang Subang.jpg

Kacamatan: Binong | Blanakan | Ciasem | Cibogo | Cijambé | Cikaum | Cipeundeuy | Cipunagara | Cisalak | Compréng | Jalancagak | Kalijati | Legon Kulon | Pabuaran | Pagadén | Pamanukan | Patok Beusi | Purwadadi | Pusakanagara | Sagalahérang | Subang | Tanjung Siang | Serangpanjang | Kasomalang | Dawuan | Pagaden Barat | Pusaka Jaya | Ciater | Sukasari | Tambakdahan |



Nuvola filesystems folder home.png