Patrick Fugit

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Patrick Fugit
Fugit, 2018
GumelarPatrick Raymond Fugit
27 Oktober 1982 (1982-10-27) (yuswa 37)
Salt Lake City, Utah, A.S.
PagawéanAktor
Taun aktip1997–ayeuna

Patrick Raymond Fugit (/ˈfjɡɪt/;[1](gumelar di Salt Lake City, 27 Oktober 1982; umur 37 taun) mangrupa aktor kabaratan Amérika Serikat. Anjeunna janten kasohor nalika anjeunna digambarkeun salaku Cameron Crowe dina pilem Almost Famous. Anjeunna téh alumni Universitas Utah.

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. "Star Wars Memories: Patrick Fugit". EPN. December 17, 2015. Diakses tanggal May 31, 2018. 

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan
Soekarno.jpg