Paya Guci, Tangse, Pidie

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Désa Paya Guci
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténPidie
KacamatanTangse

Paya Guci nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Tangse, Kabupatén Pidie, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Tangse, Pidie