Lompat ke isi

Pedes, Karawang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Pedes
Peta
Peta lokasi Kacamatan Pedes
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténKarawang
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.15.10

Pedes nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Karawang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Wates Wilayah[édit | édit sumber]

Geografis[édit | édit sumber]

Administratif[édit | édit sumber]

Transportasi[édit | édit sumber]