Pegangsaan, Ménténg, Jakarta Pusat

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Pegangsaan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiDKI Jakarta
KotaJakarta Pusat
KacamatanMénténg

Pegangsaan nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Ménténg, Kota Jakarta Pusat, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.



Gnome-home.svg