Pejatén, Cibuaya, Karawang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Pejatén
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténKarawang
KacamatanCibuaya

Pejatén nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cibuaya, Kabupatén Karawang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg