Pekalipan, Pekalipan, Cirebon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan Pekalipan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KotaCirebon
KacamatanPekalipan

Pekalipan nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Pekalipan, Kota Cirebon, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.