Lompat ke isi

Pelitaasih, Selaawi, Garut

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Désa Pelitaasih
Kalurahan/Désa
Peta
Peta lokasi Kalurahan Pelitaasih
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténGarut
KacamatanSelaawi

Pelitaasih nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Selaawi, Kabupatén Garut, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Tumbu Luar[édit | édit sumber]