Pengadegan, Pancoran, Jakarta Kidul

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Pengadegan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiDKI Jakarta
KotaJakarta Kidul
KacamatanPancoran

Pengadegan nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Pancoran, Kota Jakarta Kidul, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.



Gnome-home.svg