Pengadegan, Pancoran, Jakarta Selatan

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Kalurahan  Pengadegan
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi DKI Jakarta
Kota Jakarta Selatan
Kacamatan Pancoran

Pengadegan nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Pancoran, Kota Jakarta Selatan, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.



Gnome-home.svg