Peudada, Bireuen

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Peudada
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténBireuen
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri11.11.03
Désa/kalurahan-

Peudada nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Bireuen, Propinsi Acéh , Indonésia.


Citakan:Peudada, Bireuen