Peuteuycondong, Cibeber, Cianjur

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Peuteuycondong
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCianjur
KacamatanCibeber

Peuteuycondong nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cibeber, Kabupatén Cianjur, Propinsi Jawa Barat, Indonésia. Désa ieu mangrupa tempat wedal sarta wafatna ajengan ageung, Syaikh Zein Abdusshomad al-Qolari (Mama Gelar) guru pikeun para ajengan Cianjur sarta sakurilingna, wedal sarta wafatna di Pesantren Gelar




Gnome-home.svg