Piotrowice

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Piotrowice
Désa
Znak Piotrowice i krzyż.jpg
Widok Piotrowic.jpg
Piotrowice is located in Polandia
Piotrowice
Piotrowice
Lokasi di Polandia
Koordinat: Koordinat: 52°0′15″N 21°16′32″E / 52.00417°N 21.27556°E / 52.00417; 21.27556
Nagara Polandia
Propinsi Masovian
DistrikOtwock
Komuné Gmina
Pangeusi
 (2013)
 • Total352
Zona wanciUTC+1 (CET)
 • Usum Panas (DST)UTC+2 (CEST)
Kode aréa(+48) 22
Régistrasi tutumpakanWOT

Piotrowice mangrupa salah siji désa di Polandia, di sisi walungan Vistula. Pangeusina aya 352 urang (2013).

Rujukan[édit | édit sumber]


Nulis.jpg