Piotrowice

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Piotrowice
Désa
Znak Piotrowice i krzyż.jpg
Widok Piotrowic.jpg
Piotrowice is located in Polandia
Piotrowice
Piotrowice
Lokasi di Polandia
Koordinat: 52°0′15″N 21°16′32″E / 52.00417°N 21.27556°E / 52.00417; 21.27556Koordinat: 52°0′15″N 21°16′32″E / 52.00417°N 21.27556°E / 52.00417; 21.27556
Nagara Polandia
Propinsi Masovian
Distrik Otwock
Komuné Gmina
Populasi (2013)
 • Total 352
Zona wanci CET (UTC+1)
 • Summer (DST) CEST (UTC+2)
Kode aréa (+48) 22
Régistrasi tutumpakan WOT

Piotrowice mangrupa salah siji désa di Polandia, di sisi walungan Vistula. Pangeusina aya 352 urang (2013).

Rujukan[édit | édit sumber]


Nulis.jpg