Plawangan, Bongas, Indramayu

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Plawangan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténIndramayu
KacamatanBongas

Plawangan nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Bongas, Kabupatén Indramayu, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg