Plazas de soberanía

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Téritori daulat sareng Céuta, Mélilya, jeung Isla de Alborán.

Plazas de soberanía (palapalan Spanyol: [ˈplaθaz ðe soβeɾaˈni.a]) atawa téritori daulat, disebut ogé salaku Afrika Kalér Spanyol atawa Afrika Spanyol, nyaéta téritori Spanyol di daratan kalér buana Afrika nu wawatesan jeung Maroko, salian ti kota otonom Céuta jeung Mélilya.

Tempo ogé[édit | édit sumber]

Citakan:Spain topics Citakan:Administrative divisions of Spain


Countries.png