Pluit, Penjaringan, Jakarta Kalér

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan Pluit
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiDKI Jakarta
KotaJakarta Kalér
KacamatanPenjaringan

Pluit nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Penjaringan, Kota Jakarta Kalér, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.