Pluit, Penjaringan, Jakarta Utara

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan Pluit
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiDKI Jakarta
KotaJakarta Utara
KacamatanPenjaringan

Pluit nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Penjaringan, Kota Jakarta Utara, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.



Gnome-home.svg