Pondok Melati, Bekasi

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Kacamatan Pondok Melati

Peta lokasi Kacamatan Pondok Melati
Propinsi Jawa Barat
Kota Bekasi
Camat -
Lega - km²
Jumlah pangeusi -
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Pondok Melati nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Bekasi, Propinsi Jawa Barat , Indonésia.





Nuvola filesystems folder home.png