Pondokmelati, Bekasi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
(dialihkeun ti Pondok Melati, Bekasi)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Pondok Melati

Peta lokasi Kacamatan Pondok Melati
Propinsi Jawa Barat
Kota Bekasi
Camat -
Lega 18,57 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi 130.769 (2017) Sunting ini di Wikidata
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Pondok Melati nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Bekasi, Propinsi Jawa Barat , Indonésia.



Nuvola filesystems folder home.png