Pondok Melati, Bekasi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Pondok Melati

Peta lokasi Kacamatan Pondok Melati
Propinsi Jawa Barat
Kota Bekasi
Camat -
Lega 18,57 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi 130.769 (2017) Sunting ini di Wikidata
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Pondok Melati nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Bekasi, Propinsi Jawa Barat , Indonésia.





Nuvola filesystems folder home.png