Pondokmelati, Bekasi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Pondok Melati
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KotaBekasi
Lega18,57 Kilométer pasagi
Pangeusi130.769 (2017) Sunting ini di Wikidata
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.75.12
Désa/kalurahan-

Pondok Melati nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Bekasi, Propinsi Jawa Barat , Indonésia.