Pondok Gedé, Bekasi

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
(dialihkeun ti Pondokgedé, Bekasi)
Jump to navigation Jump to search
Kacamatan Pondokgedé

Peta lokasi Kacamatan Pondokgedé
Propinsi Jawa Barat
Kota Bekasi
Camat -
Lega - km²
Jumlah pangeusi -
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Pondokgedé nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Bekasi, Propinsi Jawa Barat , Indonésia.





Nuvola filesystems folder home.png