Pondokgedé, Bekasi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Pondokgedé
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KotaBekasi
Lega16,29 Kilométer pasagi
Pangeusi239.035 (2017) Sunting ini di Wikidata
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.75.08
Désa/kalurahan-

Pondokgedé nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Bekasi, Propinsi Jawa Barat , Indonésia.