Prianganjaya, Sukalarang, Sukabumi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Prianganjaya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSukabumi
KacamatanSukalarang

Prianganjaya nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Sukalarang, Kabupatén Sukabumi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg