Propinsi Al-Bahah

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Al-Bahah
الباحة
Propinsi
Lokasi Al-Bahah di Arab Saudi
Lokasi Al-Bahah di Arab Saudi
Ibu kota Al-Bahah
Manatiq Citakan:Comma separated entries
Pamaréntahan
 • Gubernur Pangéran Mishari bin Saud
Aréa
 • Total 15.000 km2 (6,000 sq mi)
Populasi (1999)
 • Total 459.200
ISO 3166-2 11

20°00′N 41°30′E / 20°N 41.5°E / 20; 41.5 Al-Bahah (Basa Arab: الباحةAl Bāḥa dilapalkeun [ælˈbæːħa]) nyaéta hiji propinsi di Arab Saudi. Al-Baḥah aya di beulah kidul nagara ieu deukeutna Mekah. Legana kira-kira 15.000 km². Ibu kotana nyaéta Al-Bahah.