Propinsi Ghazni

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Koordinat: 33°30′N 68°00′E / 33.5°N 68°E / 33.5; 68
Ghazni (غزنى)
Province
Negara Bandéra Apganistan Apganistan
Ibu kota Ghazni
Area 22.915 km2 (8.848 sq mi)
Population 931.000 (2002)
Timezone UTC+4:30
Basa utama Pastun
Dari Pérsia
Peta Propinsi Ghazni di Apganistan

Ghazni (basa Pastun: غزني) (basa Pérsia: غزنی) nyaéta salah sahiji ti 34 propinsi di Apganistan. Propinsi ieu aya di beulah wétan nagara. Ibu kotana nyaéta Kota Ghazni.

Tingali ogé[édit | édit sumber]

Citakan:Districts of Ghazni


Countries.png