Propinsi Jowzjan

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Koordinat: 36°45′N 66°00′E / 36.75°N 66.00°E / 36.75; 66.00
Jowzjan (جوزجان)
Province
Negara Bandéra Apganistan Apganistan
Ibu kota Sheberghan
Area 11.798 km2 (4.555 sq mi)
Population 485,300 (2009 [1])
Timezone UTC+4:30
Basa utami Uzbék
Turkmén
Pérsia Dari
Lokasi Propinsi Jowzjan di Apganistan

Jowzjān atanapi Jōzjān atanapi Jawzjan (Basa Pérsia: جوزجان) nyaéta salasahiji ti 34 propinsi di Apganistan. Propinsi ieu aya di beulah kalér nagara. Ibu kotana nyaéta Sheberghan.

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. Central Statistics Office of Afghanistan. "Settled Population of country by Provinces and sex for 2006-2009 years". Diakses tanggal 2009-11-30. 

Citakan:Districts of Jowzjan


Countries.png