Propinsi Laghman

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Laghman

لغمان
Lokasi Propinsi Laghman di Apganistan
Lokasi Propinsi Laghman di Apganistan
NagaraBandéra Apganistan Apganistan
Ibu kotaMehtar Lam
Lega
 • Total3.843 km2 (1,484 sq mi)
Pangeusi
 (2008)[1]
 • Total382.280
 • Kapadetan99/km2 (260/sq mi)
Zona wanciUTC+4:30

Laghman (Basa Pérsia/basa Pastun: لغمان ) nyaéta hiji propinsi di Apganistan. Propinsi ieu aya di beulah wétan nagara, ibu kotana nyaéta Mehtar Lam.

Tingali ogé[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]

Tumbu klauar[édit | édit sumber]

Citakan:Districts of Laghman


Countries.png