Propinsi Nangarhar

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Coordinates: 34°15′N 70°30′E / 34.25°N 70.50°E / 34.25; 70.50
Nangarhar (ننګرهار)
Province
Negara Bandéra Apganistan Apganistan
Ibu kota Jalalabad
Area 7.727 km2 (2.983 sq mi)
Population 1.383.900 (2010) [1]
Timezone GMT+4:30
Basa utami Basa Pastun
Lokasi Propinsi Nangarhar di Apganistan

Nangarhar (basa Pastun: ننګرهار Nangarhār) nyaéta salah sahiji ti 34 propinsi di Apganistan. Propinsi ieu aya di beulah wétan nagara. Ibu kotana nyaéta Jalalabad. Propinsi ieu miboga populasi 1.383.900 jiwa.[1]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. a b Afghanistan Statistical Yearbook 2010/11 (PDF), Central Statistics Office Afghanistan

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

Citakan:Districts of Nangarhar


Countries.png