Propinsi Nangarhar

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Nangarhar (ننګرهار)
Province
Negara Bandéra Afghanistan Apganistan
Ibu kota Jalalabad
Area 7.727 km2 (2.983 sq mi)
Population 1,383,900 (2010) [1]
Timezone GMT+4:30
Basa utami Basa Pastun
Lokasi Propinsi Nangarhar di Apganistan

Nangarhar (basa Pastun: ننګرهار Nangarhār) nyaéta salah sahiji ti 34 propinsi di Apganistan. Propinsi ieu aya di beulah wétan nagara. Ibu kotana nyaéta Jalalabad. Propinsi ieu miboga populasi 1.383.900 jiwa.[1]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. a b Afghanistan Statistical Yearbook 2010/11 (PDF), Central Statistics Office Afghanistan

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

Citakan:Districts of Nangarhar


Countries.png