Lompat ke isi

Propinsi Paktia

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Paktia (پکتیا)
Province
Negara Bandéra Afghanistan Apganistan
Ibu kota Gardez
Area 6.432 km2 (2.483 sq mi)
Population 415,000 (2002) [1]
Timezone UTC+4:30
Basa Basa Pastun
Lokasi Propinsi Paktia di Apganistan

Paktia (basa Pastun: پکتيا - Paktyā), nyaéta salah sahiji ti 34 propinsi di Apganistan. Propinsi ieu aya di beulah wétan nagara. Ibu kotana nyaéta Gardez.

Tingali ogé[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]

Citakan:Districts of Paktia