Propinsi Samangan

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Propinsi Samangan
سمنگان
Propinsi
Propinsi Samangan
Propinsi Samangan
Lokasi Propinsi Samangan di Apganistan
Lokasi Propinsi Samangan di Apganistan
Nagara Bandéra Apganistan Apganistan
Ibu kota Samangan
Aréa
 • Total 11.262 km2 (4,348 sq mi)
Populasi (2009)[1]
 • Total 350.400
 • Dénsitas 31/km2 (81/sq mi)
Zona wanci AST (UTC+04:30)
Basa utami Pérsia Dari, Uzbék

Samangan (basa Pérsia: سمنگان) nyaéta salah sahiji ti 34 propinsi di Apganistan. Propinsi ieu ngawengku 11,218 square kilometres (4,331 sq mi) sarta miboga populasi kira-kira 313.211 jiwa (2006).[2]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. Central Statistics Office of Afghanistan. "Settled Population of country by Provinces and sex for 2006-2009 years". Diakses tanggal 2009-11-30. 
  2. "Samangan" (pdf). Government of Afghanistan. Diakses tanggal 2010-10-19. 

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

  • Dupree, Nancy Hatch (1977): An Historical Guide to Afghanistan. 1st Edition: 1970. 2nd Edition. Revised and Enlarged. Afghan Tourist Organization. [1]

Citakan:Districts of Samangan Citakan:Shahnameh


Countries.png