Lompat ke isi

Propinsi Sar-e Pol

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Sar-e Pol (سرپل)
Province
Negara Bandéra Afghanistan Apganistan
Ibu kota Sar-e Pol
Area 16.360 km2 (6.317 sq mi)
Population 505,400 (2009) [1]
Timezone UTC+4:30
Basa utami Pérsia Dari, Uzbék
Distrik-distrik di Sar-e Pol

Sar-e Pol, ogé diéjah Sari Pul (basa Pérsia: سرپل), nyaéta salah sahiji ti 34 propinsi di Apganistan. Propinsi ieu aya di beulah kalér nagara.

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. Central Statistics Office of Afghanistan. "Settled Population of country by Provinces and sex for 2006-2009 years". Diakses tanggal 2009-11-30. 

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

Citakan:Districts of Sar-e Pol