Pulo Déli

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Peta lokasi Pulo Deli

Pulo Déli, mangrupa hiji pulo leutik nu aya di Samudra Hindia. Administratifna, pulo ieu kaasup wewengkon ti Kabupatén Pandeglang, Banten.Koordinat: 7°0′20″S 105°32′0″E / 7.00556°S 105.53333°E / -7.00556; 105.53333.

Tempo ogé[édit | édit sumber]


Pulo