Lompat ke isi

Pulo Déli

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas


Peta lokasi Pulo Deli

Pulo Déli, mangrupa hiji pulo leutik nu aya di Samudra Hindia. Administratifna, pulo ieu kaasup wewengkon ti Kabupatén Pandeglang, Banten.Koordinat: 7°0′20″S 105°32′0″E / 7.00556°S 105.53333°E / -7.00556; 105.53333.

Tempo ogé[édit | édit sumber]


Pulo