Pulo Tinjil

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Peta lokasi Pulo Tinjil
Warga jeung urang Walanda di Pulo Tinjil (warsih 1936)

Pulo Tinjil, mangrupa hiji pulo leutik nu aya di Samudra Hindia. Administratifna, pulo ieu kaasup wewengkon ti Kabupatén Pandeglang, Banten.Koordinat: 6°57′44″S 105°47′0″E / 6.96222°S 105.78333°E / -6.96222; 105.78333.

Tempo ogé[édit | édit sumber]


Pulo