Pulo Gapu, Bandar Dua, Pidie Jaya

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Pulo Gapu
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténPidie Jaya
KacamatanBandar Dua

Pulo Gapu nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Bandar Dua, Kabupatén Pidie Jaya, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Bandar Dua, Pidie Jaya


Gnome-home.svg