Pulo Intan, Pintu Rime Gayo, Bener Meriah

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Pulo Intan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténBener Meriah
KacamatanPintu Rime Gayo

Pulo Intan nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Pintu Rime Gayo, Kabupatén Bener Meriah, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Pintu Rime Gayo, Bener Meriah


Gnome-home.svg