Pulo Kawa, Tangse, Pidie

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Pulo Kawa
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténPidie
KacamatanTangse

Pulo Kawa nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Tangse, Kabupatén Pidie, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Tangse, Pidie


Gnome-home.svg