Pulo Latong, Babussalam, Aceh Tenggara

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Pulo Latong
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Tenggara
KacamatanBabussalam

Pulo Latong nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Babussalam, Kabupatén Aceh Tenggara, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Babussalam, Aceh Tenggara


Gnome-home.svg