Pulo Tinggi, Pasie Raya, Aceh Jaya

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Pulo Tinggi
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Jaya
KacamatanPasie Raya

Pulo Tinggi nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Pasie Raya, Kabupatén Aceh Jaya, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Pasie Raya, Aceh Jaya


Gnome-home.svg