Puloerang, Lakbok, Ciamis

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Puloerang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCiamis
KacamatanLakbok

Puloerang nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Lakbok, Kabupatén Ciamis, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.





Gnome-home.svg