Pulosari, Kalapa Nunggal, Sukabumi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Pulosari
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSukabumi
KacamatanKalapanunggal
Pamaréntahan
 • Nami KuwuEman Sulaeman

Pulosari nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Kalapanunggal, Kabupatén Sukabumi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Citakan:Kalapanunggal, Sukabumi


Gnome-home.svg