Puntang, Losarang, Indramayu

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Désa  Puntang
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Indramayu
Kacamatan Losarang

Puntang nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Losarang, Kabupatén Indramayu, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg