Purbahayu, Pangandaran, Ciamis

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Purbahayu
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCiamis
KacamatanPangandaran

Purbahayu nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Pangandaran, Kabupatén Ciamis, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.





Gnome-home.svg