Pusakajaya, Pagelaran, Cianjur

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Pusakajaya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCianjur
KacamatanPagelaran

Pusakajaya nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Pagelaran, Kabupatén Cianjur, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg