Pusakarakyat, Tarumajaya, Bekasi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Pusakarakyat
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBekasi
KacamatanTarumajaya

Pusakarakyat nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Tarumajaya, Kabupatén Bekasi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg