Pusakaratu, Pusakanagara, Subang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Pusakaratu
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSubang
KacamatanPusakanagara

Pusakaratu nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Pusakanagara, Kabupatén Subang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg