Puspahiang, Tasikmalaya

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Puspahiang
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténTasikmalaya
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.06.15
Désa/kalurahan-

Puspahiang nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Tasikmalaya, Propinsi Jawa Barat , Indonésia.

Profil Pamaréntahan[édit | édit sumber]

Babagéan Administratif[édit | édit sumber]

Sajarah[édit | édit sumber]

Profil Daérah[édit | édit sumber]

Wates Wilayah[édit | édit sumber]

Géografis[édit | édit sumber]

Démografi[édit | édit sumber]

Transportasi[édit | édit sumber]

Poténsi[édit | édit sumber]

Pertanian[édit | édit sumber]

anu aya di puspahiang nyaéta, manggu, pare, dukuh, jeung sajabana ogé loba jadi di taneuh pusahiang mah.

Perkebunan[édit | édit sumber]

Wisata[édit | édit sumber]