Lompat ke isi

Putrajawa, Selaawi, Garut

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Désa Putrajawa
Kalurahan/Désa
Peta
Peta lokasi Kalurahan Putrajawa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténGarut
KacamatanSelaawi

Putrajawa nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Selaawi, Kabupatén Garut, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Tumbu Luar[édit | édit sumber]