Lompat ke isi

Pyo Ye-jin

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Pyo Ye-jin
Pyo Ye-jin, 2017.
Gumelar3 Pébruari 1992 (1992-02-03) (yuswa 32)
Changwon, Korea Kidul
Pagawéanaktris
Taun aktip2012–ayeuna
AgénPan Stars Company
Pyo Ye-jin
Hangul
Alih Aksara anu DisampurnakeunPyo Ye-jin
McCune-ReischauerPyo Yejin

Pyo Ye-jin (Hangul: 표예진; gumelar 3 Pébruari 1992; umur 32 taun) nyaéta aktris Korea Kidul.[1] Anjeunna janten rencang hiber ampir dua taun na Korean Air.[2] Dina Séptémber 2018, lembaga Pyo negeskeun yén anjeunna nuju bobogohan Hyun Woo, urut sobatna dina pilem drama Laurel Tree Tailors salila tilu bulan katukang.[3]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. "승무원서 배우로... 신예 표예진 눈에 띄네". Hankook Ilbo (dalam Korean). August 23, 2016. 
  2. "표예진 대한항공 승무원 사진 공개!..연예계 승무원 출신은?". Segye (dalam Korean). June 23, 2018. 
  3. Park, Soo-young (3 September 2018). "표예진 현우, 양측 열애 인정.."3개월째 풋풋한 연애 중"[공식입장]". OSEN (dalam Korean). Diakses tanggal 2019-01-11. 

Tumbu luar[édit | édit sumber]