Rajagaluh Kidul, Rajagaluh, Majalengka

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Désa  Rajagaluh Kidul
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Majalengka
Kacamatan Rajagaluh

Rajagaluh Kidul nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Rajagaluh, Kabupatén Majalengka, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg